NXS Networks is een eenmanszaak beheerd door ondergetekende. De naam NXS staat voor de centrale NEXUS Internet Hub, hetgeen het grootste internet uitwisselingspunt op aarde is. Dat wat ik graag met mijn bedrijf en mijn dienstverlening wil bereiken, is het bieden van betaalbare en vlotte ondersteuning omtrent alles wat met ICT te maken heeft.

De kennis en vaardigheden die ik in de loop der jaren heb opgebouwd, en waarmee ik ook begaafd ben, wil ik graag benutten om anderen vooruit te helpen in de almaar groeiende en dynamische wereld van internet en technologie. Die wereld wordt namelijk steeds ingewikkelder, en is voor veel mensen vaak zeer lastig bij te houden.

Daarom zorgen de diensten die ik u met NXS Networks te bieden heb voor een vergemakkelijking van uw dagelijkse activiteiten. Dit kan betrekking hebben op eenvoudige vragen over of problemen met uw mobiele telefoon of tablet. Maar het kunnen ook meer ingewikkelde kwesties betreffen aangaande uw computer, laptop, uw thuisnetwerk of een internetverbinding.

Daan Montijn

Zelfs het volledig assembleren van een door uzelf samengestelde computer behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij onder andere aan computers waarop zware games gespeeld kunnen worden of computers voor het produceren van muziek

Interesse voor mijn diensten?

Will jij een afspraak maken met mij voor computerhulp aan huis?

Over Daan Montijn

Wanneer je mij nader zou leren kennen, zou het al gauw duidelijk worden dat technologie en computertechniek volledig verstrengeld zijn met mijn DNA. Toen ik nog maar een jongetje van drie jaar oud was, kocht mijn vader zijn allereerste pc ooit. We spreken hier over de jaren ’90 van de vorige eeuw. De opkomst van de eerste pc’s was in volle gang.

In het geniep nam ik plaats achter het apparaat dat mijn interesse direct had gewekt. Het maakte iets in mij los waarvan ik niet wist wat het was. Het apparaat was uiteraard totaal nieuw voor me, maar ik wist min of meer direct hoe het allemaal werkte. Alsof de machine aangeboren inzichten in mij aan het licht brachten waarmee ik eenvoudigweg aan de slag wilde gaan. Al spelenderwijs vergaarde ik in de loop der jaren meer en meer kennis over computers, wat resulteerde in het construeren van een eigen computer op slechts zesjarige leeftijd.

De computer groeide langzaamaan uit tot een hulpstuk om te communiceren met mijn omgeving, en heeft inmiddels een zeer belangrijke plaats ingenomen met betrekking tot mijn functie in de hedendaagse samenleving.

Een passie voor ICT

Computers en ICT zijn voor mij dus veel meer dan een uit de hand gelopen hobby. Het werken met computers is op zijn zachtst gezegd mijn passie en wellicht mijn roeping. Dankzij de mogelijkheid tot het volgen van de juiste opleidingen en het behalen van zeer waardevolle diploma’s en certificaten, heb ik mezelf een waardevolle plek kunnen geven in de huidige maatschappij.

Ik ben dan ook erg dankbaar voor de begaafdheid die ik heb meegekregen, ondanks dat het echt niet altijd gemakkelijk is geweest. Vandaag de dag haal ik energie en vervulling uit het delen van mijn deskundigheid. Ik draag graag bij aan het vergroten van andermans kennis met betrekking tot computers, opdat mijn medemensen mee kunnen profiteren van mijn kennis en vaardigheden.

Maak een afspraak

Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor mijn ICT Diensten & Consulting binnen de ICT Branche.

Waarom als zelfstandige?

Na een turbulente periode in mijn leven op zowel persoonlijk vlak alsmede op het gebied van werk en opleiding, besloot ik in oktober 2019 van start te gaan als zelfstandig ondernemer. Ik bezit een grote drang naar onafhankelijkheid, en zie vrijheid en hulpvaardigheid dan ook als een groot goed. Als mens kom je zodanig het beste uit de verf door voor jezelf te gaan beginnen in plaats van voor een werkgever aan het werk te zijn.

Ervaringen en Interesse

Naast ICT en alles wat daarbij komt kijken, heb ik een grote interesse en passie voor muziek. Mijn muzieksmaak is dientengevolge ook erg breed, en ik kijk dan op geheel eigen wijze tegen muziek aan. Muziek is in staat en heeft de kracht om mijn gemoedstoestand zo nodig bij te sturen of zelfs geheel om te polen.

Daarnaast heb ik In het verleden vaak de MMORPG game EVE Online gespeeld. Dit is een zeer ingewikkelde en uitgebreide online game, welke zich in een geheel ander universum afspeelt. Waar vele mensen de game als gigantisch gecompliceerd ervaren, was dit voor mij echter een uitlaatklep voor mijn dagelijkse beslommeringen.

Bovenstaande informatie geeft een redelijk uitgebreid beeld van wie ik ben en waar ik voor sta. Mocht je echter toch nog vragen hebben die op mij of mijn werkzaamheden betrekking hebben, of vragen over compleet andere zaken, schroom dan zeker niet om contact met mij op te nemen.

Vragen? Neem contact op