Microsoft Producten

Vanwege onze expertise op het gebied van Microsoft software mogen we ons al geruime tijd officieel Microsoft partner noemen.

Microsoft 365

Microsoft 365, Dynamics & Visio

Als officieel partner bieden we je naast licenties voor Microsoft 365 een breed scala aan andere diensten en applicaties. Kortom, een totaaloplossing voor je onderneming.

Microsoft 365

Een clouddienst, eenvoudig apparaat beheer en geavanceerde beveiliging gecombineerd in krachtige applicaties.

Microsoft Dynamics

De nieuwste generatie intelligente bedrijfsapplicaties die helpen jouw onderneming te laten groeien, evolueren en transformeren.

Microsoft Visio

Ondersteunt je in het visualiseren van gecompliceerde concepten voor je bedrijf.

Microsoft 365

Wil je de productiviteit van jouw onderneming naar een hoger niveau tillen en meer rendement uit je bedrijf halen? Ondervindt dan zelf de voordelen van een geïntegreerde clouddienst welke applicaties levert zoals Word, PowerPoint, Microsoft Teams en Excel.

Microsoft 365 is niet voor niets marktleider op het gebied van cloud gebaseerde applicatie-architectuur en biedt beveiliging en services van wereldklasse.

Microsoft 365

Microsoft Dynamics 365

Met Dynamics 365 heeft Microsoft zowel de CRM- als ERP-applicaties verder doorontwikkeld. Deze nieuwe generatie Microsoft Dynamics is daarmee volwassen geworden.

In tijden van grote digitale veranderingen is het immers onmisbaar om flexibel en op een variabele manier inzetbaar te zijn. Opschalen, afschalen, rollen (her)definiëren, alles wat je als eindgebruiker nodig hebt is mogelijk met Microsoft Dynamics.

Microsoft Dynamics

Microsoft Visio

Microsoft Visio is dé tool om snel en moeiteloos concepten te visualiseren. Het stelt technici in staat om op een eenvoudige manier zaken als plattegronden, diagrammen, flowcharts en databasemodellen te maken.

Microsoft Visio biedt een handige bibliotheek waarin vormen en sjablonen snel en eenvoudig tot je beschikking staan. Op deze manier kun je in een handomdraai praktische en indrukwekkende diagrammen maken voor professionele presentaties.

Microsoft Visio

Microsoft 365 Remote Ondersteuning

Wanneer Microsoft 365 het het hart van de IT van je onderneming vormt wil je uiteraard niet dat dit stil komt te liggen. Bij onverhoopte problemen kun je dan ook rekenen op eerstelijnsondersteuning op afstand wanneer je een Microsoft 365 pakket via ons afneemt.

Maak je echter nog geen gebruik van Microsoft 365? Geen probleem! Ook in dit geval bieden wij als officiële Microsoft partner de helpende hand en zorgen we voor een soepele implementatie of migratie van Microsoft 365.

Microsoft tenant verhuizen

Heb je al een bestaande Microsoft licentie maar wil je deze verhuizen naar NXS Networks? Geen probleem. Hiervoor heb je enkel het Microsoft 365 account nodig waarop je de beheerdersrechten hebt.

In dit account hoef je ons enkel te autoriseren en ons te laten weten dat je dit hebt gedaan. Vermeld hierbij wel eventjes de gebruikersnaam zodat we je gemakkelijk kunnen terug vinden.

Remote Beheer & Ondersteuning

Door gebruik te maken van remote beheer zijn wij in de gelegenheid alle beheertaken op je netwerk of server uit te voeren. Dit beheer op afstand kan zelfs tot op desktop niveau.

Het grootste voordeel van remote beheer en ondersteuning is de besparing op reistijd. Hierdoor zijn we in staat je zeer snel te helpen bij eventuele problemen.

Microsoft 365, Dynamics & Visio

Microsoft 365 biedt jou als moderne ondernemer precies dat wat nodig is om je bedrijf te laten floreren. Wanneer jouw onderneming meerdere licenties tegelijkertijd bij ons afneemt kun je overigens profiteren van lucratieve volumekortingen.


NXS Networks fungeert daarnaast als eerstelijnsondersteuning op afstand wanneer je een Microsoft 365 pakket via ons afneemt. We bieden je daar waar nodig ondersteuning en komen altijd met een passende oplossing.


Bovenop de licenties voor Microsoft 365 zijn licenties voor Microsoft Dynamics en Microsoft Visio eveneens bij ons verkrijgbaar. Hiermee geef je presentaties direct de professionele uitstraling die je wenst en voer je digitale veranderingen in een handomdraai door in je systeem.

 • Til de productiviteit van je bedrijf naar een nog hoger niveau met Microsoft 365.
 • Laat je onderneming groeien door gebruik te maken van de nieuwste generatie bedrijfsapplicaties van Microsoft Dynamics.
 • Met Microsoft Visio breng je in een handomdraai je nieuwe bedrijfsconcepten in beeld.

Een offerte aanvragen voor je Microsoft 365, Dynamics of Visio licentie doe je heel eenvoudig via het contactformulier op deze website. Heb je echter nog vragen? Schroom dan zeker niet om deze bij ons neer te leggen.

Microsoft 365

Microsoft 365 Standaard

10,50

/pm

 • Prijs exclusief BTW
 • Korting vanaf 5 licenties
 • Remote beheer & ondersteuning
 • Gratis tenant verhuizing
 • Jaar abonnement
Microsoft Visio

Visio Standaard (2019)

4.20

/pm

 • Prijs exclusief BTW
 • Korting vanaf 5 liventies
 • Remote beheer & ondersteuning
 • Gratis tenant verhuizing
 • Jaar abonnement