ICT Ondersteuning Alkmaar & ​Omgeving 

Op zoek naar ICT ondersteuning in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard? Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor hulp aan huis en op afstand.

ICT Ondersteuning

Waarom ICT Ondersteuning?

ICT-taken zijn vaak erg complex en het bijhouden ervan is enorm tijdrovend en kostbaar. Hierdoor krijgen essentiële zaken automatisch minder aandacht, terwijl het uitbesteden van deze ICT-taken aan een specialist als NXS Networks grote voordelen biedt.

Op locatie 

Bedrijven of particulieren welke in de omgeving van Alkmaar of Heerhugowaard gevestigd zijn bieden we ICT ondersteuning op locatie.

Telefoon ondersteuning

Krijg je liever hulp op afstand of woon je verder weg? Geen probleem! Telefonische ondersteuning behoort ook tot de mogelijkheden.

Email ondersteuning

Heb je een vraag of probleem met geringe spoed? Dan is onze ICT ondersteuning via e-mail natuurlijk ook beschikbaar.

ICT Ondersteuning op locatie

Het komt regelmatig voor dat bedrijven piekperiodes ervaren in hun ICT-werkzaamheden. Of het nu is voor enkele weken, maanden of langer, ICT ondersteuning op locatie biedt dan zeker uitkomst.

Voor particulieren heeft ICT ondersteuning in hun eigen woonomgeving vaak de voorkeur. Je hoeft er dan zelf de deur niet voor uit maar geniet toch van professionele ICT hulp en vakmanschap.

ICT Ondersteuning

ICT Ondersteuning via telefoon

Heb je een computerprobleem en wil je snel geholpen worden? Sommige problemen zijn heel gemakkelijk op afstand te verhelpen.

In dergelijke gevallen is telefonische ICT ondersteuning de meest voor de hand liggende keuze. We nemen we het probleem met je door en stapsgewijs begeleiden we je richting de oplossing.

Telefoons & Tablets

ICT Ondersteuning via email

Heb je een vraagstuk rondom ICT of een probleem zonder spoed? Dan is ICT ondersteuning per e-mail een heel geschikt medium.

Bepaalde werkzaamheden kunnen namelijk op afstand door ons worden uitgevoerd, en wanneer noodzakelijk of gewenst zullen we op afstand inloggen in je computersysteem.

Email Ondersteuning

ICT Ondersteuning op locatie in Alkmaar & Omgeving

Naast onze ruime expertise in ICT ondersteuning is NXS Networks zeer flexibel inzetbaar. Ben je woonachtig in of rondom Alkmaar of Heerhugowaard of is je bedrijf gevestigd in deze regio? Dan zorgen we er te allen tijde voor dat er zo spoedig mogelijk iemand bij je langs komt.

Laagdrempeligheid en een persoonlijke touch staan binnen ons bedrijf namelijk altijd bovenaan het prioriteitenlijstje. De ICT ondersteuning en adviezen die we geven zijn daarnaast altijd onafhankelijk en onpartijdig. Wij zijn dus echt je rechterhand en je kunt op ons bouwen.

ICT Ondersteuning op afstand

Bepaalde ICT-werkzaamheden kunnen we uiteraard enkel met jouw toestemming op afstand uitvoeren. We brengen hiervoor een rechtstreekse verbinding tot stand met jouw computer, dus een werkende internetverbinding is hiervoor een vereiste.

Wanneer de verbinding tot stand is gebracht starten we met het diagnosticeren van het probleem, en in de meeste gevallen zijn we in staat de kwestie direct op te lossen.

ICT Ondersteuning zakelijk

Voor bedrijven gevestigd in en rondom Alkmaar en Heerhugowaard leveren wij de perfecte service om je ICT te optimaliseren. Want als bedrijf sta je er natuurlijk altijd voor open om tijd en geld te besparen.

Je organisatie werkt met ICT ondersteuning van NXS Networks niet alleen sneller en slimmer, maar is tevens een permanente ruggensteun voor je bedrijf.

ICT Ondersteuning

Besluit je ervoor te kiezen om je ICT werkzaamheden uit te besteden dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. Doen zich bijvoorbeeld storingen voor, dan wordt dit direct door ons opgepakt en zorgen we zo spoedig mogelijk voor een oplossing.


Bovendien scheelt het bedrijven enorm veel tijd. Kostbare tijd welteverstaan. Tijd welke veel beter gestoken kan worden in essentiële bedrijfsmatige zaken waardoor je bedrijf kan groeien en floreren.


In een notendop kun je bij NXS Networks voor de volgende zaken terecht wanneer het gaat over ICT ondersteuning.

 • Computerhulp aan huis voor particulieren uit de omgeving van Alkmaar of Heerhugowaard.
 • Assistentie op locatie bij bedrijfsmatige ICT vraagstukken, storingen en calamiteiten voor bedrijven in de omgeving van Heerhugowaard & Alkmaar.
 • Bedrijfsmatige ondersteuning op afstand per telefoon of e-mail.

Door de maatwerk oplossingen die wij bieden hoeft ICT ondersteuning absoluut niet duur te zijn. Heb je naar aanleiding van het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Een offerte aanvragen of direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Computerhulp aan huis

Computerhulp, Telefoons & Tablets aan huis

39,95

/uur

 • Prijs inclusief BTW
 • Computer Reparatie
 • Computerhulp
 • Telefoonhulp
 • Tablethulp
Ondersteuning op afstand

ICT Ondersteuning op afstand voor bedrijven

47,95

/uur

 • Prijs exclusief BTW
 • Zakelijke ICT Ondersteuning
 • 4 uur per maand op afstand
 • Extra uren mogelijk (op afspraak)
 • Maandelijks opzegbaar