november 9

ICT Ondersteuning Alkmaar & Heerhugowaard

Blog

0  Reacties

by Daan Montijn

november 9, 2019

Maar liefst zeven op de tien mensen heeft moeite met het vinden van deugdelijke IT hulp en ondersteuning aan huis. De reden? Omdat zij vaak niemand in hun naaste omgeving hebben die het probleem rondom hun telefoon of computer ook daadwerkelijk op weet te lossen. Er is echter een oplossing voor deze groep mensen, en deze bevindt zich dichterbij dan u denkt. NXS Networks biedt u namelijk ICT ondersteuning aan, en dat gewoon vanuit het comfort van uw eigen huis! Ik ben werkzaam in Alkmaar en omgeving, en kom graag bij u thuis langs om u de benodigde ICT ondersteuning te bieden. Zo kunt u profiteren van professionele IT hulp en ondersteuning, zonder dat u er de deur voor uit hoeft.

Computerhulp aan huis

De hedendaagse technologie ontwikkeld zich in rap tempo. Maar ondanks dat dit erg belangrijke ontwikkelingen zijn, zorgt het tevens voor een steeds groter wordende groep mensen welke simpelweg niet over de benodigde kennis beschikt om eventuele problemen die zich voor kunnen doen zelfstandig op te lossen. Precies om die reden biedt NXS Networks ICT ondersteuning aan huis waar mensen echt baat bij hebben. Ook wanneer er naast het verhelpen van het probleem behoefte is aan uitleg, zal ik dit in eenvoudige en begrijpelijke taal toelichten. Op deze manier wil ik ervoor zorgen dat u de volgende keer met een stuk meer vertrouwen en achtergrondkennis uw digitale werkzaamheden en online activiteiten voort kunt zetten.

Loopt u tegen een hard- of softwareprobleem aan, dan garandeer ik u dat dit in een oogwenk opgelost zal zijn. Uiteraard maak ik ook zonder problemen meer tijd voor u vrij wanneer er een grotere hulpvraag is. Ik zal zorgen dat de zaken weer op orde zijn en alles weer naar behoren werkt, alvorens ik uw woning weer verlaat. De ICT ondersteuning aan huis die NXS Networks biedt is er immers voor elk type klant. Dus heeft u behoefte aan ICT ondersteuning aan huis en bent u woonachtig in Alkmaar of omgeving, maak dan snel een afspraak via de afsprakenplanner. Ik zal dan bij u langskomen om de hulpvraag te bespreken en het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact met me op te nemen of via het contactformulier op deze website.

Thuisnetwerk

Ook voor hulp, ondersteuning en het instellen van een thuisnetwerk staat NXS Networks u in raad en daad bij. De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van veel thuisnetwerken laat nogal eens wat te wensen over. Soms werkt het gewoonweg niet naar behoren of is het thuisnetwerk incompleet. Dit kan vervolgens resulteren in een probleem tijdens het koppelen van bepaalde apparaten, terwijl dit normaliter wel mogelijk zou moeten zijn.

Daan Montijn van NXS Networks zal in dergelijke gevallen bij u thuis langs komen om één en ander op de juiste manier voor u in te stellen, zodat u spoedig gebruik zult kunnen maken van een goed functionerend thuisnetwerk. Dus loopt u tegen een probleem aan met uw huidige thuisnetwerk of wilt u graag ondersteuning met het koppelen van specifieke apparaten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met me op of stuur me een berichtje via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak met me inplannen via de online afspraakplanner.

Randapparatuur

Voor veel mensen staat randapparatuur min of meer gelijk aan rampapparatuur. Hiermee doelen we op de vaak voorkomende probleemsituaties die zich voor kunnen doen bij het aansluiten van randapparatuur op uw computer. Onder randapparatuur vallen in de basis vier categorieën. Namelijk de invoerapparatuur (je computermuis, het toetsenbord of een scanner), de uitvoerapparatuur (het beeldscherm, een printer, speakers, de geluidskaart en de videokaart), apparaten voor dataoverdracht en opslag (een USB-stick, harde schijf, het modem) en specifieke apparaten zoals radio- of televisieontvangers, bewakingsapparatuur, 3D-printers en ga zo maar door.

Het aansluiten van dergelijke randapparatuur kan nogal eens zorgen voor frustratie en teleurstelling bij de eindgebruiker. Elke computer, evenals de aanwezige software, is immers anders, waardoor er bij het aansluiten van randapparatuur soms enig kunst en vliegwerk benodigd is om het aan de praat te krijgen. Wilt u niet eerst urenlang bezig zijn, om er vervolgens achter te komen dat het u simpelweg niet lukt om de apparaten op de juiste manier aan te sluiten? Maak dan snel een afspraak met mij via de online afsprakenplanner. Ik kom dan op de door u gewenste dag en tijdstip bij u langs en zorg dat alles tiptop in orde is voor ik weer bij u wegga.

Telefoons & Tablets

De nieuwe generatie mobiele telefoons en tablets hebben zo ontzettend veel mogelijkheden, functies en opties, dat ik me heel erg goed kan voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet in de jungle van deze hypermoderne apparaten. Het vergt tegenwoordig immers heel wat technische kennis om relatief simpele taken uit te voeren op een tablet of telefoon. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat bepaalde bestanden zoals foto’s, video’s of telefoonnummers opeens van de telefoon verdwenen lijken te zijn. De paniek slaat u om het hart en u bent bang dat u de bestanden voorgoed kwijt bent. Of van de één op de andere dag kunt u plots geen verbinding meer maken met internet via uw tablet. Zeker wanneer internet een groot onderdeel uitmaakt van het contact tussen u en de buitenwereld kan dit een kleine ramp betekenen.

Wees echter gerust, want hulp is nabij! Ik, Daan Montijn van NXS Networks, biedt u ook in dit soort situaties de helpende hand. Of het nu slechts een kwestie is van wat wijzigingen uitvoeren in de instellingen van uw toestel, of dat er zwaarder geschut aan te pas moet komen, ik draai mijn hand er niet voor om. Ook leg ik u met alle liefde uit welke handelingen ik heb uitgevoerd, zodat u in de toekomst eventuele probleemsituaties zelf op leert te lossen. Dus loopt u momenteel aan tegen een probleem met uw mobiele telefoon of tablet? Maak dan snel een afspraak met me via de online afspraakplanner en ik kom spoedig bij u langs.

Over de auteur

Daan Montijn

Leave a Repl​​​​​y

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vragen? Neem contact op