hero image
 

Webhosting voor ZZP en MKB Bedrijven

Webhosting voor ZZP en MKB wat voor je werkt met geavanceerde technieken waar jij profijt van hebt

Webhosting van NXS Networks

Zakelijke webhosting voor ZZP en MKB Bedrijven wat voor je werkt.

Gratis SSL Certificaten

Zodra je webhosting pakket gereed is kan je met een enkele druk op de knop een gratis SSL Certificaat aanvragen via het controlepaneel.

Gemakkellijk beginnen

Installeer WordPress met een enkele druk op de knop en het wordt van te voren geoptimaliseerd voor onze webhosting platform zodat je gelijk kunt beginnen.

Webhosting voor ZZP en MKB Bedrijven

Geadvanceerde caching

Installeer redis object cache vanuit het controlpaneel en geef je eigen website een extra zetje met snellere laadtijden en verbeterde gebruikers ervaring.

Webapplicaties hosten

Installeer je eigen webapplicaties op basis van Python, Ruby of NodeJS en draai je eigen processen zonder zorgen van een eigen server te beheren.

Deze webhosting maakt het verschil

Wij hebben alles in huis om jou en je bezoekers de beste online ervaring te geven voor een scherp tarief ook helpen wij jou met verhuizen van de oude server naar de webhosting van NXS Networks.

image placeholder

Wat biedt onze webhosting?

Wij bieden een razend snelle webhosting pakket aan voor 9,95,- per maand (exclusief BTW), inclusief hulp en ondersteuning met je webhosting pakket. Optioneel kunnen wij je website bijhouden met updates.

Je behaalt niet alleen snelheid met onze webhosting pakketten, maar ook veiligheid dankzij een gespecialiseerde omgeving die malware en verschillende online aanvallen stopt om jou website te beschermen.

Image placeholder
Gehost op fysieke machines

Wij zijn nog steeds overtuigt dat fysieke machines beter zijn dan websites virtualiseren, daarom werken wij met een chrooted en jailed omgevingen.

Image placeholder
Ook voor ZZPers en Startups

ZZPers en Startups kunnen vaak een extra zetje gebruiken en wij helpen je graag verder om jou doelen te behalen voor een succesvolle onderneming.

Image placeholder
Verhuisservice

Neem contact op om gebruik te maken van de verhuisservice zodat jij gemakkelijk en vlekkenloos door kan gaan met je nieuwe webhosting.

Snellere websites en betere gebruikerservaring

Snellere website dankzij de juiste technieken wat leidt tot een betere gebruikerservaring, bij NXS Networks geven wij alleen maar de beste ervaring voor webmasters als bezoeker.

Gemakkelijk bestellen

Bestel je webhosting en/of domeinnaam vandaag nog. Na dat de betaling is gedaan staat je webhosting pakket direct klaar.

Je mag zelf bepalen of jou domeinnaam via ons of dat je het zelf beheerd het enige wat je hoeft te doen is naar onze nameservers verwijzen.

Bestel webhosting

Gemakkelijk betalen

Betaal gemakkelijk via Creditcard, PayPal of iDEAL en je webhosting pakket is binnen een mum van tijd online.

Uitgebreide kennisbank

Heb je vragen of kom je ergens niet mee uit? Je kan zelf de kennisbank raadplegen of direct bellen of mailen.

Je persoonlijke redis server

Draai je eigen redis server met jou eigen configuratie, start jou redis server via web terminal of SSH en het werkt.

99% Cache Hits en Efficientie

Bijna alle websites op onze servers hebben een cache efficientie van 99.4% via onze servers waar wacht jij op?

Meer informatie nodig over deze diensten?

Neem dan contact op met NXS Networks dan heb jij spoedig een reactie terug met antwoord op jou vraag. En helpen wij je graag verder met ICT Gerelateerde vraag stukken of diensten.

Contact opnemen