hero image
 

Webhosting en Game Servers

Webhosting of Game Servers nodig? Dat is zo geregeld met onze eigen infrastructuur en bescherming tegen cyberaanvallen omdat voorkomen is beter dan genezen

Kwaliteit Hardware & Diensten

NXS Networks streeft naar de beste diensten, daarom werken wij hard aan om onze klanten een stapje verder te helpen met kwaliteit hardware & diensten.

Veilig en altijd beschikbaar

Alle onlinediensten zoals webhosting of game servers worden beveiligd voor online aanvallen en geïsoleerde omgevingen online aanvallen hebben geen kans.

Persoonlijke hulp & ondersteuning

Kom je niet uit met onze diensten? Stuur gerust een email of bel met het algemene nummer, dan wordt je persoonlijk te woord gestaan en naar wens geholpen.

Zakelijke Webhosting

Zakelijke webhosting

Webhosting met DDOS-bescherming en veel verkeer beschikbaar voor Starters, ZZPers en MKB? Dat is mogelijk met de webhosting van NXS Networks.

Lees meer »
Website Ontwikkeling

Minecraft Servers

Minecraft servers wat voor jou op maat gemaakt is, sta jij al klaar voor online avonturen? Wij leveren onze servers standaard met DDOS Bescherming, ben jij er klaar voor?

Lees meer »
Telefoons en Tablets

Ark: Survival Evolved Servers

Beleef een unieke ervaring met Ark Survival Evolved met DDOS Bescherming en super lage latency, heb jij alles in-huis om te overleven?

Lees meer »

Meer informatie nodig over deze diensten?

Neem dan contact op met NXS Networks dan heb jij spoedig een reactie terug met antwoord op jou vraag. En helpen wij je graag verder met ICT Gerelateerde vraag stukken of diensten.

Contact opnemen