Game PC Aanschaffen?

Een game pc kopen kan al snel aardig in de papieren lopen, en het uitkiezen van de benodigde componenten is een tijdrovende en energievretende aangelegenheid. NXS Networks heeft daarom de perfecte oplossing bedacht, zodat jij zo snel mogelijk plaats kunt nemen achter een game pc welke helemaal is afgestemd op jouw wensen en eisen. Om dit alles te bewerkstelligen hebben we een aantal uitgebalanceerde pc builds voor je samengesteld.

Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van game pc's te combineren met onze eigen voorliefde voor gamen, zorgen we ervoor dat jij het beste advies krijgt dat er maar is. Dit maakt tevens mogelijk dat we jou de garantie kunnen geven dat onze game pc's naadloos overeenkomen met jouw behoeftes. Ook geven we je de zekerheid dat de game pc die je aanschaft volledig toekomstgericht gebouwd is, zodat je er nog jarenlang veel plezier van zult hebben.

 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Levering binnen 7 werkdagen
 • Zelf je configuratie kiezen
 • Komt met Windows 10 Home
 • Vooraf getest & geconfigureerd
 • 3 Jaar garantie op je hardware
 • Maatwerk / Aanpassingen mogelijk

Nexus Gaming Computers

Bij de gaming computers van het merk Nexus staan prestatievermogen en een maximale gebruikerservaring van begin tot eind centraal. Om de user experience tot het uiterste te waarborgen leveren we zowel onze nieuwe als onze bestaande klanten een professionele nazorg welke zal verlopen per e-mail. Dit zorgt op zijn beurt voor een 100% tevredenheidsgarantie over de aankoop.

Nexus PC

Klaar voor je nieuwe Game PC?

 • Snelle levering binnen 7 werkdagen
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Nazorg & Email ondersteuning
 • 100% Transparante prijzen
NXS Networks
Antec NX300

Een game pc kopen zoals de NX300 Midi Tower van Antec biedt je ontzettend veel on-demand opties. Er zijn allerhande keuzemogelijkheden waaronder een USB3.0 Connectiviteit en ruimte voor het eenvoudig en snel monteren van extra opslag. Daarnaast biedt de game pc ondersteuning voor de plaatsing van een 360 mm vloeibare koelingsradiator aan de voorkant van het apparaat, en een 240 mm radiator welke aan de bovenkant te plaatsen is. Dit alles in combinatie met de ARGB LED verlichting aan de voor- en achterzijde van de kast maakt dat het apparaat een echt pareltje is om naar te kijken. Het oog wil immers ook wat, niet waar?

MSI Moederborden zijn zeer geschikt om mee te gamen en zijn verkrijgbaar in allerlei gradaties. Combineer ze met een Ryzen 3600 of een Ryzen 3700 processor, en je haalt het absolute maximale uit je gaming pc. Ondersteund door speciale bios profielen stellen we je computer op een dusdanige manier in dat je als gloednieuwe eigenaar gegarandeerd waar voor je geld krijgt zonder dat je er zelf je hoofd over hoeft te breken. Een game pc kopen waarbij dientengevolge alles minutieus op elkaar is afgestemd.

MSI X470 Gaming Plus Max
AMD Ryzen CPU

De uitzonderlijke prestaties van de Ryzen processoren hebben ertoe geleid dat ze in zeer korte tijd razend populair zijn geworden binnen de gaming industrie. Het valt binnen de ICT wereld dan ook niet te ontkennen dat de microarchitectuur van de Zen 2 een dusdanige snelheid biedt dat je tijdens het gamen het maximale uit je processor kunt halen. Gecombineerd met de MSI B450, X470 of X570 moederborden ervaar je te allen tijde de hoogst haalbare game-ervaring.

Een nog uniekere ervaring behaal je met AMD processoren en een Kingston Hyper X geheugen. Dit komt door de talrijke features welke standaard zijn inbegrepen en de perfecte balans tussen extra prestatie en snelheid. De DDR4 werkgeheugen modules zorgen voor een winstgevende en hoge prestatie van je gaming pc en stellen je als gebruiker nooit teleur.

Grafische kaarten van het merk NVIDIA laten een stijgende groei in populariteit zien, en dat is natuurlijk niet zomaar. Zowel de RTX 2060, de 2070 en de 2080 leveren uitzonderlijke prestaties en brengen een compleet nieuwe game-beleving met zich mee. Dit hebben ze te danken aan de DLSS 2.0 (RTX) functionaliteit gecombineerd met de reguliere Cuda Cores en de nieuwe DLSS Cores. Hierdoor kun jij als doorgewinterde gamer spelen met een computer die presteert op topniveau. Dat wil zeggen: haarscherp beeld met een zuivere framerate (fps) gebaseerd op kunstmatige intelligentie.

De Samsung Evo 970 Series zijn op dit moment de meest snelle opslagmodules die op de markt verkrijgbaar zijn. Jouw game-ervaring wordt immers alleen maar beter en beter wanneer je computer in rap tempo opgestart is en de opgeslagen data razendsnel wordt ingeladen. Ook het opstarten van games krijgt door de Samsung Evo 970 Series een boost waardoor je binnen enkele seconden aan de gang kunt met je favoriete game. Niets houdt je meer tegen!

Samsung 970 EVO
Seagate Barracuda

Wat betreft harde schijven is de Barracuda serie van Seagate één van de bekendste spelers in de game-industrie. Je kunt namelijk niet alleen veel data opslaan, ook het over en weer verplaatsen van deze date gaat in een vlot tempo. Dit alles zorgt ervoor dat je games kunt downloaden, ze kunt opslaan en inladen met de speed of light. De harde schijven van Seagate zijn overigens ook heel goed te gebruiken voor het opslaan van databestanden zoals filmbestanden, muziek of tekstdocumenten.

Nexus Beginner

Geschikt voor 1440p Gaming

1179,-

 • MSI B450 Moederbord
 • Ryzen 5 - 3600 Processor
 • 16GB Ram Geheugen
 • NVIDIA RTX 2060 Video Kaart
 • 265GB NVMe & 1TB Opslag
Nexus Professional

Voor intensieve RTX Gaming

2019,-

 • MSI X570 Moederbord
 • Ryzen 7 - 3700X Processor
 • 32GB Ram Geheugen
 • NVIDIA RTX 2080 Video Kaart
 • 500GB NVMe & 4TB Opslag

Vragen? Neem contact op