Wordpress Website & Hosting

Laat je nieuwe website extra stralen dankzij onze geoptimaliseerde webhosting zonder enige verborgen kosten en transparante afspraken.

Conversie gerichte websites

Een website wat conversiegericht is opgebouwd maakt meer omzet en brengt meer rust binnen je bedrijf. Wil je ook meer klanten uit je bezoekers halen?

Ondersteuning & onderhoud

Ondersteuning en onderhoud is net zo belangrijk als het opbouwen van je website. Na oplevering van je website krijg je via NXS Networks een half jaar gratis ondersteuning.

WordPress

WordPress websites

WordPress is ongelofelijk populair en wordt door veel bedrijven en mensen gebruikt. Het is dan ook een uitstekende keuze om WordPress te gebruiken voor je eigen nieuwe website.

Met veel kennis en ervaring van WordPress is je website snel online en toegankelijk voor je bezoekers. Je kunt dan ook snel van start met je eigen website en focussen op je bedrijf.

Na oplevering van de website heb je de volledige rechten en beheer over je website en bieden wij ondersteuning op algemene vragen.

Conversie is eerste prioriteit

Een goede conversie houdt in dat je een goede website hebt dat geld oplevert. Daarnaast worden de teksten geschreven door een ervaren copywriter.

Mocht je de teksten zelf willen schrijven dan heb je ook de mogelijkheid om deze te laten controleren en te laten corrigeren.

Heb je interesse in een conversiegerichte website? Laat het dan weten en neem contact met ons op.

Web design
Website onderhoud

Onderhoud en ondersteuning

De eerste zes maanden krijg je gratis ondersteuning en onderhoud op je website.

Hierdoor hoef je minder snel te verdiepen hoe je website werkt zodat je kunt focussen op je bedrijf.

Het is ook mogelijk om je website onderhoud aan ons uit te besteden zodat je weer tijd bespaart.

Offerte aanvragen

Neem contact op met NXS Networks voor een offerte stel vrijblijvend all je vragen

Website laten bouwen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor je nieuwe website. Dan maken wij een afspraak voor een consulting gesprek voor je nieuwe website.

Wat kan je verwachten

  • Maatwerk website

  • Conversie gericht

  • Zoekmachine optimalisatie

  • Nazorg en ondersteuning