hero image
 

Hulp met telefoons in Alkmaar & Heerhugowaard

Gemakkelijk binnen een uur je telefoon en data overgezet bij NXS Networks, wordt jij al geholpen?

Data overzetten naar nieuwe toestel

Data overzetten van de oude naar je nieuwe toestel kan soms wat lastig zijn daarom zorgen wij ervoor dat het snel gebeurt met behoud van je gegevens.

Microcursus & Begeleiding

Hulp met leren omgaan met je huidige of nieuwe toestel met begeleiding van NXS Networks waar je stap voor stap geholpen wordt met jou vragen.

Backups & Telefoon herstel

Het is soms nodig om je telefoon eens een goede reset te geven en gelijk alles bij te werken tot een actuele staat wat problemen kan oplossen.

Hulp met telefoons en tablets in omgeving alkmaar en heerhugowaard

Hulp met telefoons omgeving Alkmaar en Heerhugowaard

NXS Networks biedt hulp aan om je telefoon over te zetten en je gegevens te herstellen, ook wordt er voor gezorgd dat je gelijk van start kan gaan met je nieuwe toestel.

Afspraak maken »
Telefoonhulp op locatie

Om afgesproken tijd bij jou op locatie

In omgeving Alkmaar en Heerhugowaard kom ik bij jou thuis langs om je oude data over te zetten naar je nieuwe toestel. Niet thuis? Dan plan je een ander moment in.

Afspraak maken »
NXS Networks - Locatie

Liever bij NXS Networks langskomen? Dat kan!

Als je liever bij NXS Networks langs wilt komen kan dat ook, dan kom jij met je eigen vervoer bij ons langs en zorgen wij voor de koffie en thee.

Afspraak maken »

Maak zelf een afspraak

Maak snel en gemakkelijk online een afspraak met NXS Networks zodat jij vandaag nog geholpen kan worden. Voor alle vragen kan je altijd contact opnemen met onze contact pagina.

Afspraak maken