hero image
 

Microsoft Azure Cloud Oplossingen

Nooit meer teveel betalen voor Microsoft Azure producten dankzij een innovatief prijs model

Microsoft Azure

Azure is een krachtige en mee groeiende cloud oplossing van Microsoft via NXS Networks kan je met een scherp tarief snel aan de gang met Microsoft Azure.

Geen Onverwachte Kosten

Tijdens het aanmaken van je eigen account voor Microsoft Azure wordt een limiet in gesteld voor wat je kan gebruiken en heb je geen onverwachte kosten.

Betalen op Factuur

Geen creditcard? Geen probleem je betaalt maandelijks via factuur, hierdoor heb je geen creditcard nodig en kan je binnen 14 dagen via de bank betalen.

Microsoft Azure

Krachtige Cloud Omgeving

Microsoft Azure is niet alleen gemakkelijk maar ook de krachtigste en meest redundante oplossing voor cloud computing en online diensten.

Contact opnemen »
Betalen op Factuur

Betalen op Factuur

Maandelijks krijg je een factuur via de e-mail met informatie wat je precies in Microsoft Azure hebt verbruikt aan kosten hebt verbruikt dus je betaalt nooit teveel.

Contact opnemen »
User placeholder

Geen Onduidelijkheden

Omdat wij een limiet instellen kan je nooit tegen onverwachte kosten aanlopen waardoor er ook geen onduidelijkheden zijn over de betalingen.

Contact opnemen »

Meer informatie nodig over deze diensten?

Neem dan contact op met NXS Networks dan heb jij spoedig een reactie terug met antwoord op jou vraag. En helpen wij je graag verder met ICT Gerelateerde vraag stukken of diensten.

Contact opnemen