hero image
 

Microsoft 365 Zakelijk binnen één dag geregeld

Microsoft 365 Zakelijk nodig en binnen één werkdag geregeld hebben? NXS Networks doet het voor je

Microsoft 365 Zakelijk

Help je bedrijf een stapje verder met de zakelijke versie van Microsoft 365 en groei door als bedrijf met alle officeapplicaties zowel online als op je computer.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange zorgt ervoor dat je bestanden veilig online staan en mailboxen alleen gedeeld kunnen worden met de juiste mensen binnen je bedrijf.

Microsoft 365 voor Organisaties

Ook als vrijwilliger en non-profit organisatie ben je bij ons in goede handen en gratis licenties weg om jouw non-profit organisatie verder te helpen.

Microsoft 365

Microsoft 365

Wij helpen met het opzetten van je Microsoft 365 omgeving en assisteren wanneer het nodig is om jou bedrijf verder te helpen met Microsoft producten.

Contact opnemen »
Microsoft Exchange

Microsoft Exchange

Microsoft 365 komt met een exchange programma voor email waar je meerdere mailboxen aan kan maken en delen met mensen binnen je eigen organisatie.

Contact opnemen »
Vrijwilliger Organisaties

Voor Organisaties

Non-profit organisaties kunnen via NXS Networks gratis licenties krijgen voor Microsoft 365 Basic waar je als vrijwilligersorganisatie mee kan groeien.

Contact opnemen »

Meer informatie nodig over deze diensten?

Neem dan contact op met NXS Networks dan heb jij spoedig een reactie terug met antwoord op jou vraag. En helpen wij je graag verder met ICT Gerelateerde vraag stukken of diensten.

Contact opnemen