Netwerken & dromotica

Van werkstations in de cloud tot laptops en computers bij je thuis of kantoor. Alles is mogelijk en snel geregeld via NXS Networks.

Kantoor automatisering

Heb je meer maatwerk nodig? Dat kan! Op basis van consulting en een offerte heb je alles snel in de hand en kun je direct aan de slag.

Maatwerk oplossingen & ondersteuning

Heb je meer maatwerk nodig? Dat kan! Op basis van consulting en een offerte heb je alles snel in de hand en kun je direct aan de slag.

Netwerken & Dromotica

Netwerken & dromotica

Een kantoornetwerk aanleggen is niet voor iedereen weggelegd. Wij komen dan ook bij je langs om je wensen door te nemen en te zien wat je er allemaal nodig is voordat wij een offerte aanbieden.

Omdat het op offerte basis is zul je niet teveel betalen of voor onverwachte verrassingen komen te staan. Afspraak is afspraak.

Wij maken gebruik van Ubiquiti apparatuur en leggen het geheel volgens afspraak aan. Je netwerk zal op afstand door ons worden onderhouden.

Kantoor automatisering

Computers, laptops of simpelweg je eigen kantoor in de cloud bij Microsoft hoeft niet duur te zijn voor de eindgebruiker.

Kantoorautomatisering doen wij op basis van een offerte en scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kantoor Automatisering
Microsoft 365

Microsoft 365

Via NXS Networks is het ook mogelijk om producten af te nemen zoals Microsoft 365. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met je office pakketten.

Als je al een pakket ergens anders hebt, dan kunnen wij zonder problemen al je data veilig overzetten. Het fijne is dat je tijdens deze handeling nog steeds door kunt werken.

Mocht je meer licenties nodig hebben? Dan is dat ook geen probleem, want ia NXS Networks is het mogelijk om extra licenties aan te schaffen.

Remote ondersteuning

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Daarom zorgen wij voor onafhankelijke ondersteuning en voor hulp op afstand voor ieder bedrijf zonder dure of lastige contracten.

Wij factureren namelijk per kwartier aan ondersteuning. Bovendien doen we niet moeilijk over kosten omdat deze flexibel zijn.

Wil jij je aanmelden voor remote ondersteuning, neem dan contact op.

Remote Ondersteuning

Geen duure contracten

Vrijblijvend en je zit niet vast aan een contract, dat is wel zo eerlijk voor iedereen

Een laagdrempelig uur tarief

NXS Networks staat voor flexibiliteit en streeft naar de beste oplossingen zonder moeilijk gedoe.

Wat kan je verwachten

  • Hoog beschikbaarheid

  • No cure, no pay

  • Altijd een oplossing

  • Geen contracten