hero image
 

Computerhulp aan huis in Alkmaar & Heerhugowaard

Hulp of ondersteuning nodig met je computer of telefoon? NXS Networks helpt je graag verder door je goed opweg te helpen

Computerhulp

Gemakkelijk weer aan de gang met je eigen computer of laptop zowel software als hardware problemen worden bij de kern aangepakt.

Hardware & Reparatie

Onderdeel kapot? Dat kan NXS Networks gemakkelijk vervangen binnen een korte termijn voor een scherp tarief bij jou thuis.

Zelfbouw Computers

Ben je toe aan een geheel nieuwe computer? Van workstations tot aan gehele game computers dat kan binnen een korte termijn geregeld worden.

Computerhulp

Computerhulp

NXS Networks levert computerhulp in omgeving Alkmaar en Heerhugowaard, ik kom bij je thuis of op kantoor langs en los het probleem zo op dat alles weer werkt.

Afspraak maken »
Computer Reparatie

Computer hardware & reparatie

Als je vermoed dat een onderdeel defect is kom ik langs om die te vervangen, ook zorg ik ervoor dat je installatie zoals drivers en software weer actueel zijn.

Afspraak maken »
Zelfbouw Computers

Zelfbouw Computers

Ben je toe aan een nieuwe computer of workstation? Vraag een offerte aan bij NXS Networks voor een eerlijk en scherpe aanbod voor jou toekomstige computer.

Contact opnemen »

Meer informatie nodig over deze diensten?

Neem dan contact op met NXS Networks dan heb jij spoedig een reactie terug met antwoord op jou vraag. En helpen wij je graag verder met ICT Gerelateerde vraag stukken of diensten.

Contact opnemen