hero image
 

Diensten van NXS Networks

Alle diensten van NXS Networks op een rijtje dat is wel zo makkelijk en snel te vinden. Kan jij de dienst vinden die het beste het beste bij jou past? Kijk snel!

ICT Diensten & Ondersteuning

Computerhulp en reparatie bij jou thuis is niet alleen gemakkelijk maar ook snel gedaan omdat het jouw tijd scheelt en je er helemaal niets voor hoeft te doen.

Webhosting & Webdesign

Conversie gerichte websites en optimale webhosting is niet alleen een pré maar ook een vereiste om verder te kunnen groeien en om als bedrijf en door te gaan.

Microsoft 365 & Cloud

NXS Networks is partner met Microsoft daarom kunnen wij scherp en goed geprijsde diensten leveren voor Microsoft producten op zakelijk gebied.

Telefoons en Tablets

Telefoons / Tablets

Data overzetten van de oude naar je nieuwe toestel kan soms lastig zijn daarom zorgen wij ervoor dat het snel gebeurt met behoud van je gegevens.

Lees meer »
Computerhulp en Reparatie

Computerhulp / Reparatie

Gemakkelijk weer aan de gang met je eigen computer of laptop zowel software als hardware problemen worden bij de kern aangepakt.

Lees meer »
Zakelijke Webhosting

Zakelijke webhosting

Webhosting met DDOS-bescherming en veel verkeer beschikbaar voor Starters, ZZPers en MKB? Dat is mogelijk met de webhosting van NXS Networks.

Lees meer »
Website Ontwikkeling

Website ontwikkeling

Meer uit je bedrijf halen met een conversie gerichte website? Vraag een offerte aan voor een website of een aanbod om jou verder te helpen met je website.

Lees meer »
Microsoft 365 Zakelijk

Microsoft 365

Tegenwoordig is het essentieel om de juiste PAAS en SAAS-producten in huis te hebben als bedrijf, vraag bij ons een offerte aan bij Microsoft 365 producten.

Lees meer »
Microsoft Azure Cloud

Microsoft Azure Cloud

Enterprise standaarden en volledig online met de cloud werken en niet te veel betalen? Dat kan gemakkelijk via Microsoft Azure en onze scherpe tarieven.

Lees meer »

Meer informatie nodig over deze diensten?

Neem dan contact op met NXS Networks dan heb jij spoedig een reactie terug met antwoord op jou vraag. En helpen wij je graag verder met ICT Gerelateerde vraag stukken of diensten.

Contact opnemen