Daan Montijn
Geschreven door:
Daan Montijn
Mar 28, 2022

Als het gaat om het kiezen van je WordPress hosting in Nederland zijn de verschillen best groot met wat de webhosting provider aan heeft te bieden heeft. Niet alle partijen leveren dezelfde webhosting technieken om jou website online te serveren naar jou bezoekers. Dit heeft onder andere te maken met welke control panel en welke technieken ze aanbieden en gebruiken. Dit heeft namelijk een groote invloed op hoe jou website wordt geladen bij je bezoekers.

Voor onze WordPress Hosting bij NXS Networks maken wij gebruik van een speciale controle paneel wat ontwikkelaars en gebruikersvriendelijk is. Aangezien wij geheel apparte configuraties gebruiken met onze web hosting pakketten zijn ze vrijwel geoptimaliseerd voor elke CMS zoals WordPress, Laravel en veele andere CMS Systemen.

Meer informatie Over onze webhosting

WordPress Hosting in Nederland

Als het gaat om WordPress Hosting ben je bij NXS Networks bij het goede adres omdat wij alles doen om jou wordpress website sneller te laten laden. Dit heeft namelijk een positieve effect op jou zoekmachine resultaten (SEO) omdat een website structureel moet zijn en snel geladen moet worden zonder teveel data. Websites die vanuit onze web hosting platform geserveerd word laden standaard met HTTP2.0 en worden vanuit de server geached inplaats vanuit een process.

Websites die vanuit de server gecached en geseveerd wordt zijn je laadtijden een stuk lager omdat het in kleine hapjes gebracht wordt naar de bezoeker. Telefoon gebruikers zullen extra blij met je zijn omdat het minder van hun mobiele data kost. Waardoor je minder bezoekers kwijt raakt door het laden van jou website en meer op je website gaan kijken en daadwerkelijk gaan lezen.

WordPress Hosting pakketten hebben namelijk een ingebouwde cache vanuit de server zelf wat via HTTP2.0 geserveerd wordt. Deze ingebouwde caches worden bijna constant ververst waardoor je bezoekers je altijd een actueele versie krijgen te zien. Daardoor wordt je WordPress site veel sneller met laden en dit een hoop verwerkings tijd scheelt voor de server als eindgebruiker om op je website te komen.

Google Pagespeed NXS Networks

Gebruikers Paneel

In tegenstelling tot andere webhosting providers maken wij gebruik van een controle paneel wat op basis is van een application programming interface (API). Deze controle paneel heet ApiSCP en kan gebruikt worden op verschillende manieren onder andere via een gebruikers interface. Deze controle paneel is bedoeld voor zowel programmeurs als mensen zonder verstand van programmeren. Het is namelijk belangrijk dat iedereen hier gemakkelijk mee overweg moet kunnen gaan.

Buiten dat ApiSCP niet alleen voor ontwikelaars is kan het ook voor de gemiddelde persoon gebruikt worden. Alle webhosting pakketten zijn bij ons ook compleet van elkaar gescheiden. Jou website zal in zijn eigen omgeving volledig op zichzelf toegewezen zijn binnen de server. Dit wordt gedaan met doormiddel van een virtuele omgevingen voor iedere website waardoor jou pakket compleet gescheiden is van andere gebruikers.

Jou website heeft ook zijn eigen hoeveelheid RAM en CPU toegewezen en eigen PHP en Apache processen. Andere gebruikers kunnen jou webhosting pakket daarom niet in de weg staan als die te zwaar belast zijn omdat ieder pakket volledig in hun eigen omgeving draaien. Inclusief Apache, PHP en andere processen wat met jou webhosting pakket te maken heeft.

ApiSCP Controle Paneel

Wat krijg je bij onze WordPress Hosting?

Met onze WordPress hosting pakketten krijg je standaard 10GB Opslag ruimte 3 Terabyte data verkeer voor jou hosting pakket. Jou hosting pakket zal compleet individueel draaien in een eigen virtuele omgeving waardoor andere gebruikers jou website niet kunnen vertragen met laden. Je omgeving wordt ook standaard beveiligt voor online aanvallen zoals spambots, hack en botnet aanvallen.

Backups worden standaard eens in de week gemaakt, de backup frequentie kan je zelf frequenter instellen binnen je controle paneel. Wij raden ook altijd aan om de backup frequentie minimaal één keer per dag in te stellen voor jou eigen hosting pakket. Ook kan jij zelf bepalen hoe en waneer jij je eigen backups terug zet via jou eigen omgeving.

Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat mensen het zoveel mogelijk naar hun eigen hand moet kunnen instellen en zoveel mogelijk controle hebben over hun eigen beheer. NXS Networks helpt je graag een stapje verder zodat jij snel van start kan gaan met je nieuwe webhosting pakket.

Interesse? Begin vandaag met onze webhosting diensten.

Bestel vandaag je webhosting pakket bij NXS Networks en start gelijk met je nieuwe website. Je kan onze pakketten bestellen via de onderstaande knop.

Bestel nu
ApiSCP Controle Paneel