hero image
 

Websites voor startup bedrijven

Conversie gerichte websites voor startups laten maken is niet altijd even gemakkelijk of goed geregeld. Daarom bieden wij een mooi startpakket om jouw bedrijf van start te laten gaan

Daan Montijn
Geschreven door:
Daan Montijn
Sep 6, 2021

Als startup zit je altijd met investeringen om jou bedrijf van start te laten gaan. In veel gevallen will je ook het maximale uit je startup kapitaal halen, denk hier aan visitekaartjes, gereedschap of andere materialen. Vaak genoeg zitten hier meer kosten aan verbonden dan je denkt waardoor je budget snel uit de hand loopt met investeringen. Daarom bieden wij websites aan voor startup bedrijven aan zodat jij als beginnende ondernemer snel online van start kan gaan met je bedrijf.

Online Marktplaatsen

Websites voor startup bedrijven

Veel websites voor startup bedrijven worden gemaakt door vrienden of studenten die een advertentie hebben op online marktplaatsen. Een website in-elkaar zetten lijkt een koud kunstje en veel mensen doen dit vrijwel zonder moeite. Echter met dit soort studenten vanuit marktplaatsen zitten wel flinke risico’s aan vast. Je website mag er wel goed uitzien en mooi in de zoekmachines belanden, maar geen goede conversie betekend ook geen klanten.

Juist daarom is het belangrijk om jouw website te laten ontwerpen en bouwen door een bedrijf met ervaring binnen dit gebied. Deze bedrijven geven ook vaak tips en advies mee om zelf je eigen website nog beter te maken zoals artikelen schrijven over je diensten. Het maakt je website niet alleen meer actueel, maar ook gezonder omdat je meer organisch gaat groeien met sleutelwoorden op zoekmachines.

Mijn bedrijf geeft bij de oplevering van je website ook een pakket met handvaten en advies voor jouw bedrijf. En krijg je een kopie van de oplevering van jouw website zodat jij de broncode altijd in eigen handen hebt. Hierdoor heb jij niet alleen alle touwtjes in handen, maar ook het volledige recht van alle data wat op je website staat. Ook krijg je een halfjaar lang hulp met het onderhouden en bijwerken van je website.

Conversie Gericht

Conversie gerichte websites voor startups is belangrijk

Conversie is bezoekers omzetten naar klanten via marketingkanalen, hier vallen websites ook onder want je eigen website is het visitekaartje voor de buitenwereld. Een duidelijke website met de juiste relevante informatie is hierdoor ongekend belangrijk. Juist omdat mensen je website bezoeken voor meer informatie over je bedrijf, hierdoor is het juist belangrijk is dat de informatie goed en duidelijk overkomt zodat er geen verwarring komt bij je toekomstige klanten. Juist daarom is het extra belangrijk dat je website niet alleen goed uitziet, maar structureel goed in-orde is met informatie.

NXS Networks biedt niet alleen websites aan voor startups en levert daarom het gehele pakket vanaf het begin tot het eind. Een startup websitepakket kost bij NXS Networks slechts 950,- Exclusief BTW met webhosting en domeinnaam voor één jaar. Voor 50,- Euro extra krijg je een halfjaar extra hulp en begeleiding met je website om je in goede banen te begeleiden. Hiervoor krijg je niet alleen begeleiding met je website, maar ook hulp met het opzetten van je sociale mediakanalen en word je ook aangemeld bij Google Maps.

You got this

Als een optionele extra kan jij als startup ook een Microsoft 365 Licentie bij NXS Networks kopen en wordt het volledig voor jou bedrijf ingericht. Een Microsoft 365 licentie voor zakelijk gebruik kost wel 126,- Exclusief BTW. Hier krijg je heel wat voor terug en ga je gelijk goed van start omdat je geen zorgen meer hoeft maken over de toekomst wegens data zoals email, bestanden en agenda van je bedrijf bij Microsoft geplaatst is. Omdat het allemaal online bij Microsoft Exchange staat hierdoor hoef je er nooit meer naar om te kijken.

Ben jij een startup bedrijf die een conversie gerichte website kan gebruiken? Neem dan contact op met NXS Networks en wij regelen het zo snel mogelijk voor je.